وزیر صهیونیست خواستار اشغال غزه و شهرک سازی در آن شد

وزیر صهیونیست خواستار اشغال غزه و شهرک سازی در آن شد
دوشنبه 18 دی 1402 - 08:38

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پرده از نیات این رژیم در جنگ علیه نوار غزه برداشت و صراحتا خواستار اشغال و کنترل صهیونیست‌ها بر این باریکه و ایجاد شهرک های یهودی‌نشین در آن شد.

العالم- فلسطین اشغالی
به گزارش العالم، "بتزلزال اسموتریچ" وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، که مواضعی به شدت ضد فلسطینی دارد، روز گذشته طی اظهاراتی تلویزیونی اعلام کرد: اسرائیل بدون حضور غیرنظامی در غزه، نمی‌‌تواند بر آن کنترل داشته باشد.

اسموتریچ جنین و طولکرم را پایتخت‌های تروریسم خواند و مدعی شد دلیل این امر، عدم وجود شهرک‌های یهودی‌نشین در آنجاست!
اسموتریچ تاکید کرد که باید به طور بی‌وقفه در داخل نوار غزه اقدام به شهرک‌سازی کنیم تا هیچ جایی برای فلسطینیان و رشد مقاومت باقی نماند.

این وزیر تندرو صهیونیست در ادامه گفت: ما نیاز داریم که شهرک های یهودی‌نشین در غزه احداث کنیم. اگر این کار را انجام ندهیم بعد از 10 سال دیگر، با هفتم اکتبر دیگری از خواب بیدار خواهیم شد.

اشاره این وزیر اسرائیلی به هفتم اکتبر ۲۰۲۳ است که طی آن، مقاومت فلسطین ( حماس) طی عملیاتی غافلگیرکننده، حمله‌ای گسترده علیه رژیم صهیونیستی انجام داد.
نیروهای مقاومت فلسطین در باریکه غزه شنبه ۱۵ مهر (۷ اکتبر ۲۰۲۳) در واکنش به جنایات مستمر رژیم اشغالگر از جمله کشتار فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی، تعدی به محافظان آن، یورش شهرک نشینان با حمایت نظامیان صهیونیست، با اجرای عملیاتی با عنوان "طوفان الاقصی" مواضع و پایگاه های رژیم اشغالگر قدس را با ده ها موشک هدف قرار دادند. رسانه های اسرائیلی نیز اذعان کردند که این رژیم در طول تاریخش شکستی در این سطح رابه خود ندیده بود.

رژیم اشغالگر به دنبال این شکست نظامی، از روز عملیات طوفان الاقصی حملات مداوم و جنایتکارانه اش از جمله بمباران مستمر مناطق مسکونی، کشتار غیر نظامیان، زنان و کودکان،‌ اجرای سیاست جنایت جنگی مجازات دسته جمعی همچون قطع آب و برق فلسطینیان غزه، بمباران بیمارستان ها، آمبولانس ها، مدارس و پناهگاه ها را با استفاده از بمب های ممنوعه آغاز کرد.

رژیم صهیونیستی پس از ارتکاب جنایات جنگی گسترده ، کشتار بی امان زنان و کودکان فلسطینی، سرانجام تحت تاثیر فشار افکار عمومی و بدون دست یافتن به هیچ یک از اهداف نظامی اعلام شده اش از جمله نابودی حماس و آزادسازی بی قید و شرط اسیران خود، از روز جمعه (۳ آذرماه) به آتش بس چهار روزه با حماس و توافق مبادله اسرا و ارسال کمک های انسانی به غزه تن داد. سپس این آتش بس با تلاش های میانجی گران از جمله قطر، مصر و آمریکا طی دو روز دیگر و بعد به صورت روزانه تمدید شد و در نهایت پس از 7 روز برقراری آتش بس موقت، این رژیم روز جمعه (10 آذر ماه) از ادامه آن سرباز زد.

پربیننده ترین خبرها