عضو ارشد انصارالله در گفتگو با العالم:

پاسخ یمن به تجاوزات آمریکایی ـ انگلیسی قوی و اثرگذار خواهد بود

شنبه 23 دی 1402
08:39
یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن گفت که ماهیت واکنش یمنی ها به تجاوزات آمریکایی-انگلیسی به استان های یمن کیفی و بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

العالمیمن

ابراهیم العبیدی از رهبران جنبش انصارالله یمن در گفتگو با العالم تاکید کرد: دشمن پا را از حد فراتر گذاشته و قایق های نیروی دریایی یمن را هدف قرار داده که نقض حاکمیت یمن است علاوه بر این 72 حمله هوایی به استانهای یمن انجام داده است.

العبیدی خاطرنشان کرد: ارتش، نیروی دریایی، یگان پهپادی و موشکی یمن برگ های برنده زیادی دارند که به وسیله آن پاسخی قوی و تاثیرگذاری به تجاوزات آمریکایی-انگلیسی خواهند داد.

این عضو ارشد جنبش انصارالله یمن گفت: ما به خداوند متعال متکی هستیم و با اتکای به این قدرت شلیک می کنیم و امکان دریافت قوی ترین سلاح ها را داریم تا مردم یمن بتوانند به وسیله آن در زمان و مکان مناسب به تجاوزات دشمنان پاسخ دهند.

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود


تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود