نیویورک‌تایمز: ایران از حملات اخیر یمنی‌ها بی‌اطلاع بوده است

دوشنبه 25 دی 1402
13:48
نیویورک‌تایمز: ایران از حملات اخیر یمنی‌ها بی‌اطلاع بوده است مقام های اطلاعاتی آمریکایی به روزنامه نیویورک تایمز گفتند که جنبش انصارالله یک سازمان مستقل یمنی بوده و مقام های بلندپایه ایرانی از حملات اخیر به کشتیرانی در دریای سرخ اطلاعی نداشته‌اند.

العالم - آمریکا

مقام های اطلاعاتی آمریکایی در گفت و گو با نیویورک تایمز گفتند: طبق برآورد آنها، همزمان با حملات در دریای سرخ، ایران کماکان علاقه‌ای به یک جنگ فراگیر ندارد. بنا به استدلال این منابع، هدف اصلی گروه های نیابتی این است که بدون برافروختن جنگی که تهران از آن اجتناب می کند، راهی برای ضربه زدن به اسرائیل و آمریکا بیابند.

به گفته این مقام های آگاه، هیچ مدرک متقنی وجود ندارد که ایران دستور حملات اخیر به کشتی ها در دریای سرخ را صادر کرده باشد. با این حال، این مقام های ادعا کردند که بدون شک ایران از اقدام های یمنی ها حمایت کرده است. مقام های آمریکایی به نیویورک تایمز گفتند که برآوردهای اطلاعاتی نشان می ‌دهد که مقام های ایرانی معتقدند تشدید درگیری، بدون آنکه خطر جنگ فراگیر را در پی داشته باشد، هزینه‌ ها را برای غرب افزایش می‌دهد.

نیویورک تایمز به نقل از این مقام های آمریکایی نوشت که تشکیلات جاسوسی آمریکا معتقدند که گروه انصارالله یک سازمان مستقل بوده و ایران عملیات‌ های روزانه را به آنها دیکته نمی‌ کند.

با این حال، براساس اعلام نیویورک‌تایمز، راهبرد توسل به نیروهای نیابتی، خطراتی را برای ایران به همراه دارد. اگر سربازان یا پیمانکاران آمریکایی در یک حمله نیابتی جان خود را از دست بدهند، گزینه‌ های بایدن بسیار محدودتر شده و به گفته مقام های آگاه، فشار برای حمله مستقیم به ایران به شدت افزایش خواهد یافت.

پیشتر نیویورک تایمز خبر داده بود که به‌رغم حملات تحت امر آمریکا به تاسیسات تحت کنترل نیروهای یمنی، این نیروها توانسته اند سه چهارم از قابلیت خود را برای شلیک موشک و پهپاد همچنان حفظ کنند.

این روزنامه به نقل از دو مقام آمریکایی ضمن اعلام این خبر افزود: در حملات هوایی پنجشنبه و جمعه نیروهای آمریکایی و انگلیسی به اهداف تحت کنترل حوثی‌های یمن، حدود ۹۰ درصد از اهداف تخریب یا منهدم شدند اما این گروه توانست تقریبا سه چهارم از قابلیت خود برای شلیک موشک و پهپاد به کشتی‌های در حال عبور از دریای سرخ را حفظ کند.

به گزارش ایرنا، نیروهای یمنی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به نشانه همبستگی با اهالی غزه، کشتی‌های تجاری در دریای سرخ را مورد حمله قرار داده و گفته‌اند تا زمانی که نیروهای صهیونیستی عقب‌نشینی نکنند، به این حملات ادامه می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی