ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره رهگیری موشکی بر فراز ایلات

پنج‌شنبه 3 اسفند 1402
09:43
ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره رهگیری موشکی بر فراز ایلات ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز پنج شنبه از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهر ایلات در خلیح عقبه در دریای سرخ برای اعلام هشدار نسبت به خطرات هوایی احتمالی خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

اندکی بعد رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ارتش این رژیم یک فروند موشک را که به سمت ایلات در حرکت بود، بر دریای سرخ رهگیری کرده است.

شایان ذکر است که نیروهای مسلح یمن گهگاهی با موشک یا پهپاد شهر ایلات واقع در فلسطین اشغالی را هدف قرار می دهند اما در اغلب موارد این موشک ها رهگیری می شوند.

پریروز سرتیپ یحیی، سخنگوی نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه ای اعلام کرد که انصار الله با استفاده از پهپاد تعدادی کشتی جنگی آمریکا را در دریای سرخ و دریای عرب و برخی مواضع در ایلات واقع در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

وی در روز سوم فوریه اعلام کرد انصار الله یمن اقدام به شلیک موشک بالستیک به سمت شهر ایلات کرده است؛ وی تهدید کرد که چنانچه رژیم صهیونیستی تجاوزات خود به غزه را متوقف نکند، این حملات ادامه می یابد.

سرتیپ یحیی سریع همچنین تصریح کرد که نیروهای مسلح یمن تا توقف کامل حملات رژیم صهیونیستی به غزه و پایان دادن به محاصره این منطقه، لحظه ای در حملات نظامی بیشتر به این رژیم تردید نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود