انگلیس سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

سه شنبه 14 فروردين 1403
20:30
انگلیس سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
در پی کشته شدن کارمندان آشپزخانه مرکزی جهانی در حملات صهیونیستی به غزه، وزارت خارجه انگلیس سفیر رژیم صهیونیستی در لندن را فراخواند.

العالم - اروپا

وزارت خارجه انگلیس در این باره اعلام کرد: دولت انگلیس به طور قاطع کشته شدن هفت تن از کارکنان «آشپزخانه مرکز جهانی» ـ که دو تن از آن‌ها از اتباع انگلیس بودند ـ را محکوم کرد.

این وزارتخانه خواستار شفافیت و انجام تحقیقات کامل در این زمینه شد.

دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس نیز در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) از گفت‌وگوی خود با همتای صهیونیستی خبر داد و عنوان کرد در این گفت‌وگو در خصوص «غیرقابل قبول» بودن کشته شدن این کارکنان آشپزخانه مرکز جهانی صحبت کرده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی باید توضیحات کاملی در این زمینه ارائه دهد، گفت: تغییرات اساسی باید جهت اطمینان از امنیت این کارکنان انجام بگیرد.

منابع رسانه‌ای ساعاتی پیش از کشته شدن هفت تن از کارکنان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی در باریکه غزه در حمله رژیم صهیونیستی خبر دادند.

سازمان امدادرسانی آشپرخانه مرکزی جهانی که دفتر آن در آمریکا قرار دارد، پیشتر اعلام کرده بود پس از کشته شدن هفت تن از کارمندانش در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مرکز باریکه غزه، فعالیت‌هایش در منطقه به حالت تعلیق درآمدند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور


اوراسیا با اولویت‌بندی ایران و چین، نقشه تجاری خود را بازترسیم می‌کند


امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه


توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق


حملات مرگبار یمن به عربستان +فیلم


گسترش «خطوط زرد»: آیا آتش‌بس ۱۴ روزه در غزه موفق خواهد شد؟


ایران پیشنهاد برگزاری دوره‌ای «اکسپو بریکس» را ارائه کرد