برای اولین بار پس از آغاز جنگ؛ ورود یک هیئت پزشکی به شمال غزه

جمعه 31 فروردين 1403
22:32
ارتش رژیم اشغالگر طی 24 ساعت گذشته دست به 4 کشتار علیه غیرنظامیان فلسطینی در غزه زده که بر اثر آن 42 نفر به شهادت رسیدند.

العالمفلسطین اشغالی

احمد سهمود خبرنگار العالم در باریکه غزه گفت: در مناطق شمالی، در محله شیخ رضوان قتل عام صورت گرفت و بمباران در منطقه بیت حانون و منطقه غزه ادامه داشت به گونه ای که توپخانه ارتش اشغالگر بدون اطلاع و هشدار قبلی منازل شهروندان را گلوله باران کرد.

وی ادامه داد: برای اولین بار از زمان آغاز تجاوز به غزه، یک تیم پزشکی خارجی وارد مناطق شمالی غزه شد و مستقیماً وارد بیمارستان دولتی کمال عدوان شد؛ این بیمارستان بزرگترین بیمارستان فعلی پس از تخریب مجتمع الشفاء، بیمارستان قدس و بیمارستان اندونزی در نوار شمالی ، در حال خدمت رسانی به بیماران است.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد: شهروندان امیدوارند علاوه بر توقف همه جانبه تهاجم و بازسازی، تجهیزات پزشکی وارد و بیمارستان الشفاء بازسازی شود.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند