العالم - فلسطین اشغالی
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت به نقل از منابعی در ارتش رژیم اشغالگر قدس نوشت: راه حل جادویی برای پیروزی بر حماس وجود ندارد و حتی اگر ما خاک کل شهر رفح در جنوب باریکه غزه را نابود کنیم باز هم نخواهیم توانست حماس را از این منطقه بیرون کنیم.
در همین راستا، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» از استقرار نیروهای مقاومت فلسطین در مناطقی در شمال باریکه غزه خبر داد که قبلا ارتش این رژیم، آنها را اشغال کرده بود.
براساس این گزارش، منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی به روزنامه اسرائیل هیوم گفتند که حماس نیروهای خود را در محله «الزیتون» در جنوب شرقی شهر غزه مستقر کرده تا بتواند نظامیان صهیونیست را که در خیابان «صلاح الدین» مستقر شده اند،ا هدف قرار دهد.
این روزنامه افزود: اسرائیل تلاش می کند تا با استقرار دوباره در منطقه «جبالیا» و شمال باریکه غزه، جلوی قدرت گرفتن و احیای حماس در این منطقه را بگیرد.
باوجود قطعی شدن شکست رژیم صهیونیستی در جنگ علیه باریکه غزه و فشار بین المللی برای خروج این رژیم از منطقه، کابینه «بنیامین نتانیاهو» همچنان بر تداوم جنگ و حمله زمینی در رفح تاکید می کند.
روزنامه صهیونیستی «معاریو» پیشتر در گزارشی، حمله زمینی ارتش رژیم اسرائیل در شهر رفح را به خاطر تبعاتی که برای این رژیم دارد، «تله» نامید.
این رسانه صهیونیستی با اشاره به اینکه «رفح تله است، وارد آن نشوید»، خطاب به سران رژیم اشغالگر نوشت که حمله زمینی در رفح، به فروپاشی حماس یا آزادی اسرا منجر نخواهد شد.
روزنامه صهیونیستی معاریو با اشاره به بی نتیجه بودن بیش از ۲۰۰ روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه و تبعات منفی داخلی و بین المللی این جنگ برای این رژیم، افزود: عملیات رفح، اسرائیل را بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.
در همین راستا، «ناهوم بارنیا» تحلیلگر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت اخیرا در یادداشتی نوشت: ای کاش میتوانستیم حماس را از روی زمین محو کنیم اما پس از بیش از ۲۰۰ روز جنگ، باید اعتراف کنیم که قدرت ما محدود است.
وی گفت: برآوردهای ارتش نشان می دهد که هر عملیاتی در رفح، نتایج محدودی به همراه خواهد داشت. ما نمی توانیم حماس را از بین ببریم و تاوان انجام این عملیات، از دست رفتن تعداد بیشتری از نظامیان و اسرای ما خواهد بود.
این تحلیلگر صهیونیست با اشاره به فاجعه بار بودن حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب باریکه غزه، نوشت: کشتار و ویرانی ناشی از این حمله، قطعا واکنش بی سابقه جامعه جهانی را در پی خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، طی ماه های اخیر، فشار داخلی و بین المللی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در باریکه غزه و جلوگیری از حمله این رژیم به شهر رفح شدت گرفته است.
توده صهیونیست ها نیز با تظاهرات خیابانی، خواهان توافق آتش بس برای پایان دادن به جنگ هستند.
خانوادههای اسرای صهیونیست نیز اخیرا در نامه سرگشاده ای به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر، از او خواستند تا در صورتی که نمی تواند فشارهای سیاسی (از جانب وزیران کابینه خود) برای جلوگیری از بسته شدن توافق آتش بس با مقاومت فلسطین را تحمل کند، استعفا دهد.