افشاگری یک زندانی "اسرائیلی" در غزه از تلاش اشغالگران برای کشتن او!+فیلم

جمعه 11 خرداد 1403
12:07
گروهان های قدس، شاخه نظامی جنبش "جهاد اسلامی" در فلسطین با ارسال پیامی ویدئویی از الکساندر توربانوف اسیر اسرائیلی که در نوار غزه در بازداشت به سر می برد، دولت بنیامین نتانیاهو را به کشتن زندانیان تحت بازداشت گروه های فلسطینی متهم کرد.

العالم- فلسطين

توربانوف در کلیپی کوتاه می‌گوید: «دولت نتانیاهو نمی‌خواهد تاوان زنده برگشتن ما را بپردازد، بلکه به دنبال این است که ما را بکشند و جنازه ما را برگردانند. ” وی افزود: مرگ اسرای اسرائیلی در نوار غزه " کم بهاست و ترجیح کابینه (اسرائیل) است.

"توربانوف" تاکید کرد: کابینه رژیم اشغالگر به ریاست بنیامین نتانیاهو "به دنبال ما هستند تا ما را بکشند و جسد ما را برگردانند. که کم بهاست و ترجیح رژیم بر آن است.

این زندانی اسرائیلی از تظاهرات‌کنندگان خواست تا به فشار بر دولت نتانیاهو برای "بازگرداندن سالم اسرا" ادامه دهند و توضیح داد: "تنها راه برای زنده بازگرداندن ما، موافقت با معامله مبادله و آتش‌بس است.

وی خاطرنشان کرد: ارتش رژیم اشغالگر قصد داشت چند بار هوایی خود را به محل بازداشت وی (الکساندر ) برساند و وی را بکشد. کابینه نتانیاهو ونیروهای امنیتی "با گفتن اینکه ما را از طریق فشار نظامی بازمی گرداند به خانواده‌های زندانیان دروغ می‌گویند."

وی افزود: آنها در واقع به دنبال ما هستند تا ما را بکشند و نمی خواهند بهای زنده برگشتن ما را بپردازند بلکه می خواهند به عنوان جنازه برگردیم که برایشان ارزان تمام شود.

وی از تظاهرات‌کنندگان خواست تا به تظاهرات خود ادامه دهند وبا اعمال فشار دولت را تغییر دهند و برای آزادی زندانیان نوار غزه "پیش از هر چیز" تلاش کنند.

این اسیر اسرائیلی ادامه داد: تنها راه ما برای بازگشت زنده به خانه های خود، موافقت با آتش بس و مبادله است، به فشار بر دولت شکست خورده نتانیاهو ادامه دهید.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی