کاهش مجوزهای انگلستان برای صدور سلاح به رژیم صهیونیستی

سه شنبه 29 خرداد 1403
17:10
کاهش مجوزهای انگلستان برای صدور سلاح به رژیم صهیونیستی خبرگزاری رویترز گزارش داد که مجوزهای انگلستان برای صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی پس از شروع جنگ در غزه به شدت کاهش یافته است.

العالم – اروپا

بنا به این گزارش، ارزش مجوزهای اعطا شده برای فروش تجهیزات نظامی به تل آویو بیش از 95 درصد کاهش یافته است که پایین ترین سطح در 13 سال گذشته است.

این گزارش حاکیست که ارزش مجوزهای تایید شده توسط انگلستان دربازه زمانی 7 اکتبر تا 31 دسامبر 2023 میلادی به 859381 پوند (1.09 میلیون دلار) کاهش یافته است.

این رقم در دوره مشابه در سال 2022 میلادی 20 میلیون پوند معادل 25 میلیون دلار شامل انواع سلاح سبک و قطعات یدکی هواپیماهای جنگی و در سال 2017 میلادی 185 میلیون پوند شامل قطعات یدکی تانک و موشک های زمین به هوا بوده است.

اکثر مجوزهای صادره پس از شروع جنگ غزه تاکنون برای تجهیزات غیرجنگی مانند جلیقه ضد گلوله، کلاهخود و خودروهای چهار سیلندر بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین: تشییع رهبر شهید ایران نمایش مقاومت و مطالبه انتقام است


وزیر سابق لبنانی: رهبر شهید نقش اصلی در دستاوردهای مقاومت لبنان داشتند


تی‌آرتی ترکیه: مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای به نمایش گسترده قدرت و انسجام در ایران تبدیل شد


نخست‌وزیر پاکستان: تأثیر عمیق رهبر شهید ایران بر این کشور و منطقه، نسل‌ها در یادها خواهد ماند


شکست راهبردی غرب در برابر اجماع جهانی وداع با رهبر شهید+فیلم


موج خروشان حضور امت سوگوار در وداع با "آقای شهید ایران"؛ تهران امروز (13 تیر) صحنه حماسه ای ماندگار شد+ عکس و فیلم


اجماع جهانی بر خردورزی و ایستادگی تاریخی آقای شهید ایران+فیلم


واکاوی اندیشه وحدت امت اسلامی در مکتب شهید آیت‌الله سید علی حسینی خامنه‌ای + فیلم


پیام ایستادگی و همبستگی ایرانیان؛ روایت رسانه‌های چینی از مراسم وداع با رهبر شهید


نماهنگ «والصبح»؛ محمد معتمدی در بدرقه رهبر شهید خواند+ فیلم