حماس: انتقام قطعی است/ چگونگی آن را حزب‌الله مشخص می‌کند

دوشنبه 22 مرداد 1403
12:32
حماس: انتقام قطعی است/ چگونگی آن را حزب‌الله مشخص می‌کند «ولید الکیلانی» مسئول رسانه‌ای جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در لبنان گفت: پاسخ به ترورها و جنایت های اخیر رژیم صهیونیستی، قطعی است.

العالم - فلسطین اشغالی

الکیلانی در گفت و گو با پایگاه «قدس» درباره پاسخ به شهید فواد شکر فرمانده ارشد حزب الله لبنان و «سامر الحاج» مسئول ارشد امنیتی جنبش حماس در اردوگاه عین الحلوه در جنوب لبنان افزود: چگونگی انتقام و حجم آن به تصمیم حزب الله بستگی دارد و حماس نیز در کنار مقاومت اسلامی لبنان قرار دارد.

وی اضافه کرد: هماهنگی بالایی میان حماس و حزب الله و دیگر نیروها برقرار است.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، بامداد روز چهارشنبه ۱۰ مرداد به شهادت رسید.

«فواد شکر» از فرماندهان برجسته حزب الله لبنان نیز یک روز قبل در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور ترور شد و به شهادت رسید.

به گزارش ایرنا، در پی شهادت اسماعیل هنیه و فواد شکر، مقامات و مسئولان ارشد محور مقاومت اعلام کردند که انتقام خون این شهیدان فرمانده را از رژیم صهیونیستی خواهند گرفت.

اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور اخیر شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش می‌یابد.

رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست ها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.

0% ...

آخرین اخبار

افشای سفر مخفیانهٔ رئیس موساد به امارات در خلال جنگ با ایران


دیدارهای غریب آبادی با همتایانش در حاشیه نشست بریکس


اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل


طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد