گالانت: برای آزادی اسرا باید «امتیازات دردناکی» بدهیم

يکشنبه 6 آبان 1403
22:04
گالانت: برای آزادی اسرا باید «امتیازات دردناکی» بدهیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از گذشت افزون بر یک سال از جنگ این رژیم علیه نوار غزه با اذعان به شکست در این جنگ، بر ضرورت ارائه «امتیازات دردناک» تأکید کرد و گفت: تحقق همه اهداف جنگ تنها از طریق عملیات‌های نظامی ممکن نیست.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش پایگاه خبری «النشرة»، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی در مراسمی که به مناسبت سالروز حادثه هفتم اکتبر (آغاز طوفان الأقصی) برگزار شد، به شکست این رژیم برای تحقق اهداف خود در جنگ علیه نوار غزه اذعان کرد.

گالانت گفت: تحقق همه اهداف جنگ تنها از طریق عملیات‌های نظامی ممکن نیست و برای انجام وظایف اخلاقی جهت بازگرداندن اسرا به خانه‌هایشان، باید امتیازات دردناکی بدهیم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وجود تداوم حملات راکتی و پهپادی حزب‌الله به مواضع این رژیم، مدعی شد: فعالیت‌های حماس به عنوان یک سازمان نظامی در جنوب متوقف شده و حزب‌الله نیز ضرباتی را متحمل شده و رهبران آن کشته شدند؛ همچنانکه اغلب زرادخانه موشکی حزب‌الله نیز نابود شد و نیروهای آن از خط مرزی عقب‌نشینی کردند.

اذعان گالانت به شکست در جنگ علیه نوار غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی جنگ علیه نوار غزه را با ۲ هدف نابودی حماس و بازگردان اسرای صهیونیست از غزه آغاز کرد اما در تحقق اهدافش ناکام مانده است.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت