درگیری شدید بین کردهای سوریه و گروه‌های مسلح نزدیک به ترکیه

يکشنبه 16 دی 1403
11:38
درگیری شدید بین کردهای سوریه و گروه‌های مسلح نزدیک به ترکیه جنوب شرق منبج در حومه شرقی حلب (شمال سوریه) شاهد جبهه‌ جنگ بین گروه‌های «ارتش ملی سوریه» وفادار به ترکیه و گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) بود.

العالم - سوریه

گروه‌های نزدیک به ترکیه مناطق عین العرب (کوبانی)، رقه و الحسکه در شرق فرات را هدف بمباران سنگین خو قرار دادند.

همزمان ائتلاف آمریکایی (اصلی‌ترین حامی گروه‌های مسلح کرد سوریه) به ارسال نیروهای کمکی به عین العرب و الحسکه ادامه داد.

از سوی دیگر ژنرال سلجوک بایراکتاراوغلو (Selcuk Bayraktaroglu) فرمانده نیروی زمینی ترکیه، از واحدهای مستقر در مرز با سوریه بازدید کرد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه گزارش داد که جنگنده‌های ترکیه چندین موضع نیروهای دموکراتیک سوریه را در سد تشرین و شهر دیر حافر در جنوب شرقی شهر منبج واقع در حومه شرقی حلب هدف قرار دادند.

نیروهای قسد سوریه در بیانیه‌ای اعلام کردند که گروه‌های تحت حمایت ترکیه حملات گسترده‌ای را به چندین روستا در جنوب و شرق منبج انجام دادند.

طبق این بیانیه نیروهای قسد موفق به مقابله با مهاجمانی شدند که مدتها برای تصرف منطقه اطراف سد تشرین بر روی رودخانه فرات تلاش می‌کردند.

این بیانیه افزود که حمله نیروهای ترکیه با 5 پهپاد، چندین تانک‌ و خودرو زرهی مدرن پشتیبانی می‌شد.

قسد تأکید کرد که اعضای آن توانستند همه حملات را خنثی کنند، اعضای گروه‌های وابسته به ترکیه را بکشند و خودروهای نظامی آنان را نابود کنند.

در نتیجه بمباران و درگیری روز شنبه 12 تن از نیروهای قسد کشته و 8 تن دیگر زخمی شدند. همچنین 50 تن از اعضای گروه وابسته به ترکیه نیز کشته شدند.

با سقوط دولت سوریه و خروج بشار اسد از دمشق، شبه نظامیان مورد حمایت ترکیه به شهر منبج حمله کرده و کردهای مورد حمایت آمریکا را از غرب و شمال و جنوب آن بیرون کردند و درگیری‌ها در شرق آن و در اطراف سد تشرین متمرکز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل