14كشته و زخمي درخشونت هاي عراق

يکشنبه 12 خرداد 1392
08:56
14كشته و زخمي درخشونت هاي عراق حملات تروریستی در شهرهاي مختلف عراق به كشته شدن چهار نفر از جمله دو افسر ارشد ارتش و زخمي شدن 10 نفر ديگر منجر شد.

به گزارش روز یکشنبه پايگاه خبري شبكه العالم، يك منبع در پليس عراق گفت: افراد مسلح ناشناس دیروز سوار بر يك دستگاه خودرو غير نظامي به سوي سرتيپ احمد ابراهيم افسر بلندپايه وزارت دفاع و يكي از همراهانش در بازار "باب السراي" در مركز موصل در 400 كيلومتري شمال بغداد تيراندازي كردند و بعد از كشتن آنان از محل گريختند.
اين منبع خاطرنشان كرد: يك گروه مسلح ناشناس نيز شنبه شب با استفاده از سلاح مجهز به صدا خفه كن به سوي يك افسر ارتش عراق نزديك خانه اش در منطقه "حي الشهدا" در جنوب فلوجه در 50 كيلومتري غرب بغداد تيراندازي كرد و وي را كشت.
همچنين بر اثر انفجار بمب در مسير گشتي پليس عراق كه شنبه شب در شمال موصل رخ داد يك نيروي پليس كشته و يك نفر ديگر زخمي شد.
بنابر اين گزارش نجات اثيل النجيفي استاندار نينوا از توطئه ترور در غرب موصل مركز اين استان جان سالم به در برد و در اين حادثه تروريستي به كسي آسيبي نرسيد.
النجيفي سومين استاندار عراق است كه ظرف 72 ساعت گذشته از حادثه ترور جان سالم به در مي برد و پيش از اين احمد عبدالله عبدالجبوري استاندار استان صلاح الدين و قاسم الفهداوي استاندار الانبار از حادثه ترور جان سالم به در برده بودند.
از سوی دیگر بر اثر انفجار دو بمب در دو منطقه جداگانه در شهرك المقداديه در 120 كيلومتري شمال شرق بغداد نه نفر زخمي شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم