مرکز حقوق بشر بحرین: وعده‌های تغییر توخالی است

پنج‌شنبه 23 خرداد 1392
20:58
مرکز حقوق بشر بحرین: وعده‌های تغییر توخالی است مرکز حقوق بشر بحرین در بیانیه ای تأکید کرد، ادامه حمله به منازل بیانگر توخالی بودن وعده ها برای تغییر در این کشور است.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز حقوق بشر بحرین در این بیانیه با ابراز نگرانی درباره یورش شبانه نیروهای امنیتی به منازل تأکید کرد: این حملات شیوه ای کاملا مشخص دارد، به صورتی که شمار بسیاری از نیروهای نقابدار امنیتی با لباس شخصی در ساعتهای 1 نیمه شب تا 5 بامداد به منازل حمله کرده و دست به بازداشت افراد و توقیف دارایی ها می زنند.
در این بیانیه آمده است:  بازداشتها بدون حکم قضایی انجام می شود و بازداشت شدگان در برخی موارد تا 4 روز در مکانهای نامعلوم نگهداری می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم