تعويق جلسه دادگاه شكنجه گر شاعر بحريني

پنج‌شنبه 20 تير 1392
11:51
تعويق جلسه دادگاه شكنجه گر شاعر بحريني العالم - دادگاه افسر زن متهم به شكنجه و ضرب و شتم آيات القرمزي، شاعر بحريني، در زمان بازداشت وي ، به 3 اكتبر آتي موكول شده است.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم ، پيش از سه  جلسه براي رسيدگي به اتهام هاي افسر زن بحريني برگزار شده و جلساتي نيز به تعويق افتاده است.

در آخرين جلسه پس از دفاعيات ريم خلف وكيل مدافع آيات القرمزي دادخواست محكوميت اين افسر زن ارائه شد اما فريد غازي وكيل مدافع افسر زن بحريني با ادعاي اينكه هيچ آثاري از ضرب و شتم وجود ندارد و پزشكي قانوني نيز اين موضوع را تاييد نكرده است دادخواست تبرئه وي را داد.

نوره آل خليفه افسر بحريني و از اعضاي خاندان حاكم ،  به شكنجه دختر 21 ساله به نام " آيات القرمزي " در زندان متهم است .

آيات القرمزي در مارس 2011 پس از سرودن و خواندن قصيده اي در انتقاد از رژيم آل خليفه، بازداشت شد .

القرمزي مي گويد كه به مدت 9 روز بازداشت بود. چشمان آيات در اين مدت بسته بود و مأموران زندان با كابل وي را كتك مي زدند و او را تهديد به تجاوز جنسي مي كردند.

القرمزي اعلام كرده كه نوره آل خليفه يكي از شكنجه گران بود .

" ريم خلف " وكيل مدافع آيات القرمزي تأكيد كرده است، يك بار كه شكنجه گران آيات را با كابل مي زدند ، چشم بند وي باز شد و توانست نوره آل خليفه را ببيند.

خلف خاطرنشان كرد: نوره آل خليفه هنگامي كه متوجه شد القرمزي وي را ديده است ، بسيار عصباني شد .

آيات القرمزي تأكيد كرده است كه از سرودن و خواندن شعر در انتقاد از آل خليفه پشيمان نيست.

القرمزي گفت: در اين شعر خواسته هاي همه مردم بحرين را منعكس كردم . 

0% ...

آخرین اخبار

هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است