فتوای جدید مفتی قطر درباره تظاهرات در مصر !

شنبه 26 مرداد 1392
13:44
فتوای جدید مفتی قطر درباره تظاهرات در مصر ! "یوسف قرضاوی" مفتی قطری - مصری فتوا داد که تظاهرات در مصر را واجب عینی دانست.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "یوسف قرضاوی"، مفتی مصری الاصل قطر که از وی به عنوان پدر معنوی گروه های افراطی یاد می شود، شامگاه دیروز در فتوایی اعلام کرد شرکت در تظاهرات کنونی در مصر، واجب عینی است.
قرضاوی که به دلیل حمایت گسترده از گروه های افراطی و مسلح در منطقه و صدور فتواها و بیان اظهارات بحث برانگیز شهرت یافته است، از مقامات مصر و دیگر کشورهای منطقه از جمله کشورهای عربی خواست برای متوقف کردن "جنایات نظامیان" اقدام کنند.
قرضاوی همچنین در پایگاه رسمی خود، بار دیگر از همه مردم مصر خواست تا برای کمک به "برادرانشان که در معرض کشتار قرار گرفته اند"، به تظاهرات بپردازند. زیرا امکان ندارد این اقدامات توسط یک مصری علیه برادران هموطنشان اتفاق بیفتد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است