طرح 8 ماده‌ای عراق برای حل و فصل بحران سوریه

چهارشنبه 13 شهريور 1392
21:51
طرح 8 ماده‌ای عراق برای حل و فصل بحران سوریه العالم - نوری مالکی نخست وزیر عراق پس از "توافق بغداد" در نشست سران اتحادیه عرب در این کشور، این بار طرحی 8 ماده‌ای را برای حل بحران سوریه ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نوری مالکی نخست وزیرعراق روز چهارشنبه در نطق هفتگی تلویزیونی خود گفت: خطراتی که ملت سوریه را تهدید می کند، ما را به بازنگری در بحران این کشور وامی دارد.

آخرین طرح عراق " توافق بغداد" بود که در نشست سران اتحادیه عرب در پایتخت عراق ارائه شد.

مالکی در پایان سخنان خود تاکید کرد که با اجرای این طرح 8 ماده ای، بحران سوریه قابل کنترل خواهد بود و اراضی سوریه و وحدت مردم حفظ خواهد شد.

طرحی 8 ماده ای نوری مالکی نخست وزیر عراق برای بحران سوریه به این شرح است:

1 - توقف فوری درگیری ها در سوریه

2 – جلوگیری از تجهیز هر یک از طرف های درگیر در سوریه به پول و سلاح و خارج شدن عناصر بیگانه از اراضی سوریه.

3 – حمایت از ادامه ماموریت گروه تحقیق سازمان ملل درباره حمله شیمیایی و انتظار برای آماده شدن نتایج گروه تحقیق. هرگونه تصمیم گیری قبل از اعلام نتایج تحقیقات، عجولانه خواهد بود.

4 – مخالفت با دخالت هر یک از کشورهای همسایه و جهان در بحران سوریه.

5 – پایبندی به اصل عدم استفاده از اراضی کشورهای عربی برای حمله به سوریه یا هر کشور دیگر.

6 – تاسیس صندوق عربی برای حمایت از آوارگان سوری و بازگرداندن آنان به کشور و بازسازی سوریه.

7 – برگزاری انتخابات آزاد در سوریه با نظارت کشورهای عربی و جامعه بین المللی، به طوری که انتقال مسالمت آمیز قدرت درسوریه را تضمین کند.

8 – تکیه به راه کار مورد توافق ِجامعه بین الملل و اتحادیه عرب با هدف تشکیل دولت موقت قابل قبول از سوی نظام سوریه و مخالفان، با هدف دستیابی به نقشه راه برای نظام سیاسی از طریق برگزاری انتخابات.

 

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز