بایدن: اگر اسرائیل وجود نداشت، آن را ایجاد می‌کردیم

سه شنبه 9 مهر 1392
21:05
بایدن: اگر اسرائیل وجود نداشت، آن را ایجاد می‌کردیم معاون رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که هیچ یک از رؤسای جمهور آمریکا به اندازه باراک اوباما برای حمایت از اسرائیل کار نکرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جو بایدن" در سخنرانی خود در موسسه یهودی-آمریکایی "جی استریت" گفت: پشتیبانی ِ آمریکا از امنیت اسرائیل، خدشه ناپذیر است.

وی افزود: حمایت و پشتیبانی آمریکا از اسرائیل نه فقط به خاطر انگیزه های اخلاقی، بلکه بر اساس منافع و امنیت ملی مشترک پایه ریزی شده است.

بایدن در ادامه تصریح کرد: اگر اسرائیل وجود نداشت، آمریکا برای حمایت از منافع ملی خود ناچار به ایجاد آن می شد.

معاون رئیس جمهور آمریکا، تبدیل شدن ایران به کشوری اتمی را تهدیدی برای موجودیت اسرائیل قلمداد کرد و گفت: نمی توان چنین خطری برای امنیت و صلح بین المللی را پذیرفت.

جو بایدن درباره روند سازش رژیم صهیونیستی و فلسطینی ها نیز گفت: شرایط کنونی، مناسب ترین شرایط برای برقراری صلح میان میان دو طرف است، زیرا با توجه به نابسامانی اوضاع منطقه، دو طرف به برقراری صلح و رسیدن به نتایج دائمی علاقمند خواهند بود.

26

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو