تبلیغات غیر رسمی وزیر دفاع مصر برای ریاست جمهوری

چهارشنبه 24 مهر 1392
09:34
تبلیغات غیر رسمی وزیر دفاع مصر برای ریاست جمهوری علیرغم اینکه وزیر دفاع مصر اعلام کرده است که تصمیم ندارد برای انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزد شود، تبلیغات انتخاباتی غیررسمی برای وی در خیابان های قاهره آغاز شده است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "واشنگتن پست" نوشت: ناظران بر این تبلیغات انتخاباتی تاکید دارند که بیش از 9 میلیون مصری از "عبدالفتاح السیسی" برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می کنند.

آن ها می گویند که طرفداران السیسی با امضای درخواستی از وی خواسته اند که برای انتخابات آینده ریاست جمهوری نامزد شود.

ناظران مصری تاکید دارند درصورتی که مصری ها السیسی را به عنوان رئیس جمهوری مصر انتخاب کنند، این بدان معناست که آنان پس از رهایی از یک رژیم نظامی که به مدت سی سال بر این کشور سلطه داشت، نظامی مشابه را پذیرفته اند که درسال های آینده بر مصر حکومت خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد


کابوس ایران بر سر اسرائیل/ نتانیاهو در تنگنای جنگ، غزه و انتخابات گرفتار شده است


گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی