شکست حمله تروریستها در دیرالزور سوریه

شنبه 4 آبان 1392
12:26
شکست حمله تروریستها در دیرالزور سوریه نیروهای ارتش سوریه تلاش گروه های تروریستی برای پیشروی در دو منطقه از استان دیر الزور را دفع کرده و شماری از آنها را از پای در آوردند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تروریستها در تلاش بودند به سمت پل الجوره پیشروی کنند اما نیروهای ارتش حمله تروریستها را دفع کردند.
تروریستها برای مقابله با نیروهای ارتش، تعدادی از خانه ها را بمب گذاری کرده بودند.
ارتش سوریه یکی از خودروهای زرهی متعلق به جبهه النصره را که پرچم این گروه نیز بر روی آن برافراشته بود، مصادره کرد و تروریستهایی را که از این خودرو استفاده می کردند، به هلاکت رساندند.
شبکه تلویزیونی سوریه به نقل یک نظامی سوری افزود: اهمیت منطقه رشدیه در دیر الزور به خاطر برجهای بلندی است که افراد مسلح در تلاشند کنترل آن را به دست آورند تا از طریق این برجها بر چند محور و جاده مسلط شوند و راه های تدارکاتی را به روی نیروهای ارتش سوریه ببندند.
یکی دیگر از نیروهای ارتش خاطرنشان کرد: عناصر جبهه النصره تلاش کردند به برج مصطفی حمله کنند ولی نیروهای ارتش حمله این گروه را ناکام گذاشته و راننده خودروی زرهی و چهار تروریست را به هلاکت رساندند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد