وزیر خارجه ترکیه وارد بغداد شد

يکشنبه 19 آبان 1392
12:03
وزیر خارجه ترکیه وارد بغداد شد وزیر خارجه ترکیه وارد پایتخت عراق شد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت عراقی "السومریه نیوز" نوشت "احمد داود اوغلو" در سفری رسمی به دعوت همتای عراقی خود "هوشیار زیباری" وارد عراق شد.

"علی الموسوی" مشاور رسانه‌ای نخست وزیر عراق تأکید کرد که اوغلو در این سفر با مسئولان عراقی در خصوص پایان بحران بین دو کشور گفت و گو خواهد کرد.
خبرها حاکی است که اوغلو در این سفر با خضیر الخزاعی معاون رئیس جمهور و اسامه النجیفی رئیس پارلمان عراق دیدار و گفت و گو می کند.
به عقیده ناظران، بحران سوریه در اولویت گفت وگوهای اوغلو در بغداد خواهد بود.
سفر وزیر خارجه ترکیه به عراق درحالی صورت گرفته که روابط دو کشور طی سالهای اخیر به دلیل مواضع مداخله جویانه نخست وزیر ترکیه تیره شده است.
حمایت ترکیه از "طارق الهاشمی" معاون سابق رئیس جمهور عراق نیز یکی از دلایل تیرگی روابط دو کشور است. طارق الهاشمی به جرم اقدامات تروریستی چندین بار به اعدام محکوم شده است ولی دولت ترکیه علاوه بر مخالفت با درخواست اینترپل برای تحویل طارق الهاشمی، به وی اقامت دائم داده است.

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است