خانه‌های امن تروریست‌ها در جنوب ترکیه

شنبه 16 آذر 1392
15:23
خانه‌های امن تروریست‌ها در جنوب ترکیه تروریست‌های خارجی از خانه‌های جنوب ترکیه به عنوان پناهگاه و نفوذ به خاک سوریه استفاده می‌کنند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تروریستهای خارجی از خانه های امن در جنوب ترکیه به عنوان مرکزی برای عبور از مرزها و رفتن به سوریه به منظور جنگیدن با نیروهای دولتی استفاده می کنند.

مسئول اداره یکی از این خانه های امن که نزدیک منطقه مرزی ریحانلی قرار دارد، به "بی بی سی" انگلیس گفت که طی سه ماه گذشته حدود 150 نفر از جمله 20 انگلیسی از خانه او استفاده کرده اند.

وی افزود: عناصر مسلح معمولا یک یا دو روز در خانه سپری می کنند سپس به سوریه می روند و در راه بازگشت به کشورشان هم باردیگر از این خانه استفاده می کنند.   

گزارش ها نشان می دهد ورود افراد مسلح القاعده به سوریه سازمان یافته تر شده است.

این در حالی است که مخالفان سوری، تروریستها را متهم می کنند که انقلاب سوریه را نابوده کرده اند.

یکی از افراد مسلح فرانسوی، اذعان کرد که هزاران نفر از عناصر مسلح از مناطق مختلف جهان به سوریه آمده اند.

وی که در فرانسه دانشجو بود، افزود: همگی ما وابسته به القاعده هستیم.

این تروریست تبعه فرانسه تاکید کرد که عضو تیپ مسلحی است که شامل حدود هشت هزار نفر می شود.

براساس گزارش ها، هزاران تروریست خارجی از جمله 300 تبعه انگلیس برای جنگیدن با ارتش سوریه به این کشور نفوذ کرده اند.

مخالفان می گویند این تروریستها فقط با نیروهای ارتش نمی جنگند بلکه آنها با افراد گروه ارتش آزاد هم در حال جنگ هستند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی عراقچی با همتای ترکیه ای و فرمانده ارتش پاکستان


انفجار بزرگ استان اربیل در شمال عراق را لرزاند


سندرز تأمین مالی نسل‌کشی اسرائیل در غزه را محکوم کرد/ بسته تسلیحاتی ۲.۸ میلیارد دلاری دولت آمریکا برای اسرائیل


حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان


پیام بقائی به مناسبت دویستمین شب حماسه حضور ملت ایران


حمله موشکی روسیه پایتخت اوکراین را به لرزه درآورد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن ادعای عربستان درمورد حمله به مکه را رد کرد


فاکس نیوز از حمله به کشتی آمریکایی در تنگه هرمز خبر داد


سناتورهای آمریکایی خواستار افشای اسناد توافق هسته‌ای با عربستان شدند


مجلس نمایندگان آمریکا لایحه تحریم‌های گسترده روسیه و ایران را تصویب کرد