مستند تلویزیون بلغارستان درباره القاعده و جهاد نکاح

شنبه 23 آذر 1392
19:57
کانال 7 بلغارستان گزارش مستندی را درباره خطوط مقدم درگیری ها در سوریه پخش کرد و از ناپدید شدن ارتش آزاد مخالفان در صحنه درگیری ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فیلم که با زیر نویس عربی پخش شده است نشان می دهد که گروه ارتش آزاد عملا در صحنه حضور ندارد، و کنترل امور مخالفان به دست گروهک های افراطی جبهه النصره و داعش (دولت اسلامی عراق و شام) افتاده است.
در این مستند با دخترانی مصاحبه شده است که مورد تجاوز قرار گرفته اند. یکی از این دختران اظهار می دارد که در طول یک روز به نام جهاد نکاح شش بار به وی تجاوز شده است.

شماری از زنان نیز مجبور شده اند خودشان را در اختیار تروریست ها قرار دهند؛ عناصر مسلح به آنها گفته اند که رابطه با اعضای القاعده حلال است!

خبرنگار تلویزیون بلغارستان در بخش دیگری از این مستند با اشاره به حمایتهای گسترده برخی کشورها از القاعده در سوریه، به جنایتهای عناصر القاعده در حق شهروندان و سر بریدن افراد بیگناه و قتل کودکان اشاره می کند.

برای دریافت فیلم پس کلیک کردن روی آیکن دانلود با کلید راست ماوس، گزینه save link as را انتخاب کنید.

0% ...

آخرین اخبار

شکایت فدراسیون فوتبال نروژ از فیفا؛ اهدای «جایزه صلح» به ترامپ همچنان خبرساز است


نصب سردیس شهید هنیه در تهران، شهری که مقاومت را نام‌گذاری کرد


روادید تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی ۲۰۲۶ صادر شد


نخستین جلسه نماینده ویژه ایران در امور چین با وزرای اقتصادی دولت


دفتر اطلاع رسانی فلسطین: تداوم نسل‌کشی در غزه با ۹۳۹ شهید؛ قحطی فراگیر در راه است


ترامپ نتانیاهو را دیوانه لعنتی خطاب کرد


ابلاغ احکام اجرایی ۳۲ راهبرد مدیریت بحران آب به دستگاه‌ها


محسن رضایی: ‏نه در مذاکره و نه‌ در آتش‌بس اجازه زیاده‌خواهی به آمریکا را نمی‌دهیم


واگذاری انحصار اختیار سلاح و جنگ و صلح به دولت عراق +فیلم


کرانه‌ باختری؛ صحنه نبرد فلسطینیان با بازوی بی‌رحم ارتش اشغالگر