خبرنگار العالم افزود: طرحی فراگیر برای استقبال بهینه از زایران بی شمار ایرانی در ورودی مرزها آماده شده که شامل استقرار هیات های حسینی برای پذیرایی از زایران و در نظر گرفتن تعداد کافی اتوبوس و وسایل نقلیه با شماره های رمز گذاری شده است تا بدین وسیله از رسیدن زایران به شهر نجف اشرف و از آنجا به کربلای معلی اطمینان حاصل شود.
سرلشکر "صدام عبدالصاحب" مدیر کل ورودی مرز شلمچه به خبرنگار العالم گفت: یک هیات در ورودی مرز حضور دارد که با غذا و نوشیدنی و سایر مایحتاج از زایران استقبال می کند و شرکت های حمل و نقل نیز کار انتقال امن زایران تا عتبات عالیات را برعهده دارند.
جبار الساعدی، رییس کمیته امنیتی استان بصره نیز خاطرنشان کرد: حفاظت از خیل عظیم زایران ایرانی که از مرز صدهزار نفر تجاوز می کند نیازمند تلاش و تمهیدات ویژه از سوی دستگاه امنیتی عراق است و ما برای این منظور آمادگی لازم را داریم.
زایران ایرانی هم از اشتیاق خود در پیمودن مسیر از نجف اشرف به سوی کربلا سخن گفتند و از اقدامات دولت عراق که سختی راه را برایشان هموار می کرد، تشکر کردند.
یکی از زایران به خبرنگار ما گفت: هرسال با پای پیاده برای زیارت امام حسین (ع) می آییم. از ابتدای مرزها تا شهر کربلا همه نوع امکانات موجود است و هیچ کمبودی وجود ندارد.
دیگری افزود: از آبادان آمده ایم و شرکت در اربعین حسینی، زیارتی وصف نشدنی و یک مراسم جهانی است.
یکی از زنان زایر نیز به خبرنگار ما گفت: با پای پیاده از مرقد امام علی علیه السلام راه افتاده ایم تا خود را از حرم این امام همام به بارگاه امام حسین علیه السلام در کربلا برسانیم.