نظر قرضاوی درباره تروریست نامیدن اخوان المسلمین

شنبه 7 دی 1392
17:32
نظر قرضاوی درباره تروریست نامیدن اخوان المسلمین مفتی مصری‌تبار دربار قطر، در واکنش به اقدام اخیر کابینه مصر در تروریست نامیدن جماعت اخوان المسلمین گفت: ارتش مصر تروریست است، نه اخوان المسلمین.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یوسف قرضاوی، در پایگاه اینترنتی خود نوشت: "آنان اخوانی ها را تروریست می خوانند، چه کسی تروریست است؟ شما ارتشی ها، آدم کش و تروریست هستید."

در این نوشته خطاب به ارتش مصر آمده است: "هزاران نفر را کشتید و آتش زدید، کاری که شما کردید جمال عبدالناصر، انور سادات و حسنی مبارک انجام نداده بودند... خدا از آنچه انجام دادید غافل نیست و انتقام می گیرد."

این شیخ تندرو در نوشته خود با نام بردن از حازم ببلاوی نخست وزیر دولت موقت مصر افزود: "در آغاز او را شخصیت اقتصادی می دانستیم، اما مشخص شد وی انسان بسیار بدکرداری است."

رئیس خودخواندۀ "انجمن جهانی علمای مسلمان" افزود: "سیسی، ببلاوی، منصور و... بدانید خداوند شما را به دلیل کشتار مردم مواخذه خواهد کرد".

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی ارتش یمن به مواضع شبه‌نظامیان وابسته به عربستان در تعز


طلای اروپا در حال خروج از آمریکا؛ پیام پنهان این اقدام چیست؟


تشدید حملات به لبنان؛ دامنه تجاوزات از نبطیه تا بقاع غربی رسید + ویدئو


«جام هزار شهید»؛ غزه به میدان‌های ورزشی بازمی‌گردد+فیلم


بازتاب یافته‌های تلگراف؛ ردپای « مهمات آمریکایی» در ویرانه‌های عروسی جنوب ایران


سنتکام حملات تجاوزکارانه به نفتکش‌ها در سواحل جنوبی ایران را تأیید کرد/ شلیک ایران به یک ناو هواپیمابر و یک ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی


بحران در پنتاگون؛ موج برکناری و استعفا زیر فشار جنگ + فیلم


پیام ایران از سن‌پترزبورگ؛ علمای ادیان علیه ظلم متحد شوند


چین و سنگاپور در رزمایش مشترک دریایی؛ از تبادل تجربه تا عملیات جست‌وجو و نجات


امام خامنه‌ای؛ قطب‌نمای هدایت در بزنگاه‌های تاریخ