جدیدترین شکاف در ائتلاف معارضین سوری

سه شنبه 24 دی 1392
12:18
جدیدترین شکاف در ائتلاف معارضین سوری گروه موسوم به "ستاد نظامی و گردانهای رزمی" مخالف نظام سوریه، در بیانیه ای اعلام کرد که به علت ناکامی ائتلاف "ملی" در تاسیس ارتش ملی و توزیع نامناسب اموال و عدم حمایت سیاسی از این ستاد، از ائتلاف مذکور کناره‌گیری کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در بیانیه این ستاد آمده است: "شکست در تاسیس یک ارتش ملی از نیروهای انقلابی به علت انتخاب اشتباه اهرم ها و افراد برای این ماموریت روی داد".

این بیانیه می افزاید: عدم حمایت سیاسی از ستاد نظامی و رها کردن آن در تعامل مستقیم با جامعه بین المللی باعث شد که زیر بار فشار و دیکته خواسته ها قرار گیرد.

در بیانیه، رئیس ائتلاف به طور مستقیم مورد اتهام قرار گرفته، چرا که "ستاد نظامی را دور زده و اموال سیاسی و نظامی را نامناسب توزیع کرده است".

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اقدام رئیس ائتلاف در توزیع مستقیم پول بین گردانها بدون توجه به سلسله مراتب و نادیده گرفتن ستاد نظامی، باعث شد که ابهت این ستاد در عملیات نظامی از دست برود و ارتش آزاد با ناکامی های بزرگی روبرو شود.

این ستاد در ادامه به نبود کمیته یا دفتری برای پیگیری اقدامات نظامی یا ارزیابی آن؛ و فقدان گزارش های نظامی قابل اعتماد در ائتلاف اشاره کرده است.

براساس بیانیه این ستاد، در جریان همه نشست های ائتلاف در شش ماه گذشته و بعد از ورود ستاد نظامی، بی توجهی و نادیده گرفتن اوضاع میدانی و نظامی ادامه یافته و فقط یک بار این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است