کتک کاری در پارلمان ترکیه درباره قانون ! + عکس

يکشنبه 27 بهمن 1392
12:03
کتک کاری در پارلمان ترکیه درباره قانون ! + عکس پارلمان ترکیه روز شنبه شاهد ضد و خورد و بحث و جدل گسترده ای درجریان تصویب پیش نویس قانونی بود که کنترل دولت بر تعیین قضات و دادستان ها را تقویت می کند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ضد و خوردها بین دهها نفر از نمایندگان در جلسه 20 ساعته پارلمان روی داد و اعضای احزاب سیاسی به یکدیگر توهین کردند و یکی از نمایندگان به خاطر شکسته شدن بینی به بیمارستان منتقل شد. اهانت اعضای احزاب سیاسی به یکدیگر در پارلمان بعد از آن روی داد که یک نماینده مخالف، رجب طیب اردوغان نخست وزیر را فردی مستبد خواند و نمایندگان حزب عدالت و توسعه به رهبری اردوغان نیز در پاسخ به او گفتند که "آیا تو مست هستی"؟
رسانه های ترکیه نوشتند: علی احسان کوکتورک نماینده حزب خلق جمهوری به عنوان بارزترین حزب مخالف به علت شکسته شدن بینی به بیمارستان منتقل شد و یکی از نمایندگان حزب عدالت و توسعه نیز دچار شکستگی انگشت شد.
این درگیری‌ها برای کنترل بر شورای عالی قضات و دادستان‌ها صورت می‌گیرد، چرا که این نهاد اعضای بلندپایه دستگاه قضایی را تعیین می‌کند. این درگیری‌ها کوران کشمکش بین اردوغان و فتح الله کولن از شخصیت های تاثیر گذار مقیم آمریکا صورت می گیرد.
احزاب مخالف می‌گویند هدف از طرح پیش نویس قانون شورای عالی قضات و دادستان ها مانع تراشی در تحقیقاتی است که از 17 دسامبر گذشته درباره دهها بازرگان بزرگ و فرزندان سه وزیر دولت آغاز شده است و برخی مسئولان دولتی درچارچوب آن بازجویی شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند