ممنوعیت تجمع بحرینی‌ها در روز جهانی آزادی مطبوعات

شنبه 13 ارديبهشت 1393
21:43
ممنوعیت تجمع بحرینی‌ها در روز جهانی آزادی مطبوعات مقامات بحرینی به گروه‌های مخالفِ دولت اجازه تجمع در روز جهانی آزادی مطبوعات را ندادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت ملی–اسلامی الوفاق بحرین امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: ممانعت از برگزاری تجمع گروه های مخالف در روز جهانی آزادی مطبوعات اقدامی غیرقانونی بوده است و در راستای تعرض مستمر مسئولان بحرینی به آزادی بیان و عقیده صورت می گیرد و نشان دهنده میزان سرکوب گری آزادی ها و ساکت کردن صداهای مخالف در بحرین است.

بنا به اعلام جمعیت الوفاق، نیروهای رژیم آل خلیفه با کار گذاشتن ایست های بازرسی امنیتی در برخی از مناطق، از حرکت مردم به سوی میدان "الحریه" در منطقه "المقشع" در غرب منامه پایتخت بحرین جلوگیری کرده و با این اقدام در رفت و آمد مردم و فعالیت های روزمره آنان اختلال ایجاد کردند.

بر اساس بیانیه الوفاق، ایجاد محدودیت و ممنوعیت در حق آزادی بیان شهروندان بحرینی با قوانین و مقررات بین المللی مغایر است و میزان سلطه گری و استبداد مسئولان بحرینی را در اداره کشور نشان می دهد.

جمعیت الوفاق همچنین اعلام کرد که مردم بحرین خواهان تغییر به سمت دموکراسی و بنای دولتی بر اساس عدالت و مساوات به جای انتقام جویی و استبداد هستند.

0% ...

آخرین اخبار

­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها