روزنامه نگار انگلیسی:

پیش بینی غرب درباره سوریه اشتباه از آب درآمد

دوشنبه 29 ارديبهشت 1393
10:33
پیش بینی غرب درباره سوریه اشتباه از آب درآمد روزنامه‌نگار و نویسنده مشهور انگلیسی تأکید کرد، غرب تحلیل و پیش بینی شکست رئیس جمهور سوریه را پس گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "رابرت فیسک" روز دوشنبه در مطلبی در روزنامه  "ایندیپندنت" چاپ انگلیس با عنوان «غرب از این سخن که اسد شکست خواهد خورد، عقب نشینی می کند» تأکید کرد:  استعفای اخضر ابراهیمی از سمتش به عنوان فرستاده سازمان ملل متحد به سوریه از سوی خود ابراهیمی پیش بینی می شد.

فیسک افزود: اخضر ابراهیمی گفته بود که نامزد شدن بشار اسد رئیس جمهور سوریه در انتخابات به معنای پایان توافقات ژنو است.

فیسک تأکید کرد: بسیاری از دولت های غربی، کارشناسان و شمار زیادی از روزنامه نگارانی که از 18 ماه قبل پیش بینی می کردند اسد شکست می خورد، از این تحلیل عقب نشینی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد