روزنامه نگار انگلیسی:

پیش بینی غرب درباره سوریه اشتباه از آب درآمد

دوشنبه 29 ارديبهشت 1393
10:33
پیش بینی غرب درباره سوریه اشتباه از آب درآمد روزنامه‌نگار و نویسنده مشهور انگلیسی تأکید کرد، غرب تحلیل و پیش بینی شکست رئیس جمهور سوریه را پس گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "رابرت فیسک" روز دوشنبه در مطلبی در روزنامه  "ایندیپندنت" چاپ انگلیس با عنوان «غرب از این سخن که اسد شکست خواهد خورد، عقب نشینی می کند» تأکید کرد:  استعفای اخضر ابراهیمی از سمتش به عنوان فرستاده سازمان ملل متحد به سوریه از سوی خود ابراهیمی پیش بینی می شد.

فیسک افزود: اخضر ابراهیمی گفته بود که نامزد شدن بشار اسد رئیس جمهور سوریه در انتخابات به معنای پایان توافقات ژنو است.

فیسک تأکید کرد: بسیاری از دولت های غربی، کارشناسان و شمار زیادی از روزنامه نگارانی که از 18 ماه قبل پیش بینی می کردند اسد شکست می خورد، از این تحلیل عقب نشینی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود