درخواست تسلیحاتی رئیس مخالفان سوریه از غرب

دوشنبه 29 ارديبهشت 1393
13:03
درخواست تسلیحاتی رئیس مخالفان سوریه از غرب سرکرده گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه، از غرب درخواست کرد، همه نوع سلاح از نظر «کمی و کیفی» در اختیار گروه های مسلح قرار دهد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد جربا" مدعی شد این سلاح ها در اختیار "مخالفان میانه رو" قرار می گیرد.

"احمد جربا مدعی شد این سلاح ها در اختیار مخالفان میانه رو قرار می گیرد"

جربا که هم اکنون در پاریس پایتخت فرانسه به سر می برد، در مصاحبه با هفته نامه فرانسوی «ژورنال دو دیمانش» اظهار داشت گروه موسوم به "ارتش آزاد" تجهیزات کافی برای جنگیدن ندارد؛ بنابراین مخالفان میانه رو خواستار دستیابی به همه نوع سلاح از نظر «کمی و کیفی» هستند.  

وی افزود: این سلاح ها شامل سلاح های ضد تانک است؛ برخی از این سلاح ها را بدست آورده ایم اما کافی نیست و همچنین خواستار موشک های زمین به هوا هستیم که برای مقابله با نیروی هوایی سوریه ضروری است.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه داده پنتاگون هک شد


دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند