ناکامی تروریست‌ها در انتخابات سوریه

پنج‌شنبه 15 خرداد 1393
16:59
ناکامی تروریست‌ها در انتخابات سوریه پژوهشگر سوری در دمشق، گفت: تهدیدات گروه های تروریستی نتوانست مانع از حضور پرشور ملت سوریه در انتخابات ریاست جمهوری شود.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ریاض صقر تأکید کرد: استقبال گسترده مردم سوریه از انتخابات نشان داد که ملت با گوش کردن به صدای وجدان خود در این عرصه شرکت کردند. این انتخابات همه پرسی برای آینده سوریه بود.
صقر در مصاحبه با "روسیا الیوم" تصریح کرد: مردم سوریه انتظار دارند که رییس جمهورشان، کشور را به سوی ساحل امن هدایت کند.
بنا بر این گزارش، گروه های تروریستی با تهدید مردم سوریه تلاش کردند در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مانع ایجاد کنند، اما ارتش و نیروهای امنیتی، امنیت را به خوبی برقرار کردند.
انتخابات ریاست جمهوری سوریه روز سه شنبه (13 خرداد ماه 1393) در9 هزار و 600 مرکز رای گیری در مناطق مختلف سوریه برگزار شد.
بشار اسد با کسب بیش از 88 درصد آرا در این انتخابات به پیروزی رسید.

0% ...

آخرین اخبار

زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد