تروریسم خفته با نسخه سعودی

جمعه 23 خرداد 1393
10:26
تروریسم خفته با نسخه سعودی العالم - روزنامه "الثوره" چاپ سوریه نوشت، حملات اخیر داعش در عراق، تروریسم سعودی با حمایت غرب است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "الثوره" در سرمقاله خود با عنوان "تروریسم خفته با نسخه سعودی"نوشت: تروریسم در برابر دیدگان جهان غرب در حال گسترش است و عربستان با کمک های مالی و تسلیحاتی در تداوم آن نقش دارد.   

الثوره افزود: رویدادهای عراق و حملات تروریستی اخیر در این کشور نمی توانست بدون حمایت مالی و تسلیحاتی غرب، عربستان، قطر و ترکیه و بدون خواسته آمریکا یا تمایل اسراییل پا بگیرد.

این روزنامه ادامه داد: سازمانهای مزبور زاییده حمایت مالی کشورهای حوزه خلیج فارس و غرب هستند.

داعش که از سازمانهای بسیار تندروست در سوریه و عراق جنگیده و برای تشکیل خلافت اسلامی در منطقه ای بین عراق و سوریه تلاش می کند.

داعش پس از سیطره بر استان نینوا و شهر موصل به صد کیلومتری بغداد رسید و به سمت تکریت مرکز استان صلاح الدین پیشروی کرد.  

داعش در بهار سال 2013 در سوریه ظاهر شد و مخالفان اسد از آن به عنوان ابزاری برای نبرد علیه ارتش سوریه استقبال کردند، اما اوایل 2014  مخالفان داعش را به انحصار طلبی، تندروی و اعدام خودسرانه متهم کردند و پس از آن درگیری مخالفان با این گروهک آغاز شد. 

القاعده نیز پس از مدتی جبهه النصره را بازوی رسمی خود در سوریه اعلام کرد و از داعش خواست به عراق بازگردد. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد