حمله شیمیایی داعش به ایستگاه آبرسانی فلوجه

جمعه 23 خرداد 1393
15:06
حمله شیمیایی داعش به ایستگاه آبرسانی فلوجه العالم - حمله خمپاره ای داعش به ایستگاه آب رسانی شهر فلوجه در استان الانبار باعث انتشار گاز "کلر" در آب آشامیدنی شهر و مسمومیت بیش از 25 شهروند شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع در بیمارستان عمومی فلوجه روز جمعه از مسمومیت بیش از 25 شهروند عراقی در اثر نشت گاز کلر خبر داد. اصابت خمپاره به ایستگاه آبرسانی فلوجه عامل آلودگی آب این شهر گزارش شده است.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، به سومریه نیوز گفت: امروز 25 نفر از اهالی فلوجه که در بین آنها چندین کودک و زن دیده می شد برای درمان به بیمارستان مراجعه کردند. آنها در اثر اصابت خمپاره به ایستگاه آبرسانی در غرب فلوجه دچار خفگی و تنگی نفس شده بودند.

این منبع بیمارستانی با اشاره به وضعیت وخیم برخی از حادثه دیدگان افزود که همگی آنها اقدام های درمانی لازم را دریافت کردند.

شهرفلوجه از توابع استان الانبار هر روز آماج گلوله خمپاره تروریست ها قرار دارد که در نتیجه آن دهها تن کشته و یا زخمی شده اند. در نتیجه ساکنان این شهر مجبور به مهاجرت به سایر شهرهای استان های الانبار، بغداد، صلاح الدین و همچنین منطقه کردستان شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران