تسلط داعش بر جلولاء و مقدادیه تکذیب شد

جمعه 23 خرداد 1393
20:21
تسلط داعش بر جلولاء و مقدادیه تکذیب شد فرمانده عملیات دجله ارتش عراق، انتشار خبر تسلط داعش بر مناطق جلولاء و المقدادیه در استان دیالی را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر"عبدالامیر الزیدی" فرمانده "عملیات دجله" ارتش عراق، از کشته شدن 18 نفراز نیروهای داعش و انهدام 5 خودروی آنها ساعات گذشته خبر داد و خبرهای منتشره از سوی برخی رسانه ها مبنی بر تسلط داعش بر بخش هائی از منطقه جلولاء و مقدادیه را تکذیب کرد.

سایت السومریه نیوز به نقل از الزیدی نوشت: نیروهای فرماندهی عملیات دجله موفق شدند طی 24 ساعته گذشته 3 حمله داعش در منطقه جلولاء در 70 کیلومتری شمال شرق بعقوبه و منطقه العظیم در 60 کیلومتری شمال شرق بعقوبه و شهرستان المقدادیه در 35 کیلومتری شمال شرق بعقوبه را خنثی کنند. همچنین 18 نفر از عناصر داعش از جمله چند سرکرده این گروه به هلاکت رسیدند و 5 خودرو که تجهیزات و سلاح حمل می کرد نیز منهدم شدند.

الزیدی افزود: آخرین حمله داعش به محل نگهبانی ارتش در روستای زراعیه در حدود 15 کیلومتری شرق شهرستان المقدادیه بود و ما موفق شدیم 6 نفر از آنها را به قتل برسانیم.

فرماندهی عملیات دجله روز جمعه اعلام کرد، در جریان درگیری های مسلحانه در شمال شرق بعقوبه 3 خودروی متعلق به داعش و نیروهای داخل آن به هلاکت رسیدند. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


رایزنی‌های منطقه‌ای در نیویورک؛ دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر لبنان


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد


سرلشکر وحیدی: سخن رئیس‌جمهور در سازمان ملل، بازتاب ندای ملت ایران بود


آتش تنگه هرمز به جان اروپا هم افتاد ؛ ثبت رکورد بی سابقه افزایش قیمت گازوئیل از سال ۲۰۰۵


دیدار پزشکیان با رسانه‌های آمریکایی علیرغم عدم صدور ویزا برای خبرنگاران ایرانی