دلیل شروع بحران در عراق از نظر تونسی‌ها

يکشنبه 25 خرداد 1393
19:24
دلیل شروع بحران در عراق از نظر تونسی‌ها نویسندگان و فرهیختگان تونسی، جنایات گروه های تروریستی در عراق را محکوم کرده و درباره ارتباط ساختاری گروه های مزبور با قدرت های استعمارگر جهانی و حامیان منطقه ای شان، هشدار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "معتز البای" نویسنده و تحلیلگر سیاسی تونسی روز یکشنبه به شبکه خبری العالم، گفت: نمی توان رویدادهای عراق را از رویدادهای سوریه جدا دانست، برخی از رژیم هایی که در جنگ سوریه، دست داشتند اکنون در جست و جوی راهی امن برای برون رفت از این ورطه هستند.

وی افزود: منظور، کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به ویژه عربستان است، لذا گشودن این جبهه در عراق و تغییر مسیر جنگ سوریه به سوی عراق، چه بسا راهی برای برون رفت از این بحران باشد.

"البشیر الصید" دبیرکل جنبش مرابطون تونس گفت: کشورهای عربی باید با یکدیگر همبستگی داشته و از موضع کنونی عراق در زمینه مبارزه با گروه های تندرو حمایت کنند. این گروه های تندرو دارای رابطه ساختاری با استعمار و صهیونیسم هستند و آنها را مسلح می کنند.

وی افزود: مردم عراق و تشکلهای ملی عربی و اسلامی با ارتش هستند، لذا معتقدم بر گروه های تروریست پیروز خواهند شد. 

15-11:44 

0% ...

آخرین اخبار

آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا