لاوروف: به حمایت نظامی از عراق ادامه می دهیم

جمعه 6 تير 1393
19:44
لاوروف: به حمایت نظامی از عراق ادامه می دهیم وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که کشورش به حمایت نظامی از عراق برای بالا بردن توان دفاعی خود ادامه خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرگئی لاوروف امروز جمعه اظهار داشت: روسیه به حمایت نظامی از عراق به منظور بالابردن توانمندی دفاعی و تامین حاکمیت ملی خود ادامه خواهد داد.

نخست وزیر عراق با اشاره به ادامه تأخیر آمریکا در اجرای قرارداد فروش جنگنده های اف 16، تأکید کرد که مأموریت جنگنده‌های روسی "سوخو" طی روزهای آینده آغاز می شود.

مالکی در مصاحبه با شبکه "بی. بی. سی" انگلیس خاطرنشان کرد: عراق از روسیه و بلاروس جنگنده های سوخو خریداری کرده است.

وی افزود: مأموریت این جنگنده ها طی روزهای آینده آغاز می‌شود.

مالکی تأکید کرد: آمریکا همچنان در (اجرای قرارداد) فروش جنگنده های اف 16 به عراق تأخیر می‌کند.

وزیر امور خارجه روسیه امروز همچنین درباره محتوای گفت وگوی تلفنی دیروز خود با جان کری همتای آمریکایی خود تصریح کرد: جان کری به ما تاکید کرد که کمک های مالی به مخالفان سوری شامل تجهیزات کشنده نمی شود اما راضی نیستیم که همین هم به آنها داده شود.

0% ...

آخرین اخبار

چشم طمع لندن و واشنگتن به دریاهای سرخ و عرب به بهانه حمایت از کشتیرانی


بیانیه مشترک «آسه‌آن» درباره بحران خاورمیانه و تأکید بر آزادی دریانوردی و خودداری از درگیری


ادعای وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا هفته آینده برگزار می شود


نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا