قرضاوی، ترکیه را دولت خلافت نامید

دوشنبه 27 مرداد 1393
22:06
قرضاوی، ترکیه را دولت خلافت نامید العالم - شیخ یوسف قرضاوی، مفتی قطری اهل مصر، ترکیه را دولت خلافت نامید و استانبول را پایتخت آن برشمرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "الترکیه" افزود: ترکیه محل تجمع دین و دنیا، عرب و عجم و امت های آسیا و آفریقا است به همین دلیل باید امت مبتنی به آن باشد.

قرضاوی ادامه داد، به ترکیه آمدیم تا چهارمین نشست اتحادیه علمای مسلمان را در استانبول برگزار نماییم.

وی با تبریک به ملت ترکیه به خاطر انتخاب رجب طیب اردوغان به عنوان رییس جمهوری، اردوغان را دولت مدار دانست.

اردوغان در انتخابات روز یکشنبه 19 مرداد ماه سال جاری (دهم اوت 2014 ) ریاست جمهوری ترکیه با کسب 51 درصد آرا به این مقام برگزیده شد.

قرضاوی همچون دولت ترکیه، از گروه های مسلح تروریست در سوریه علیه نظام بشار اسد، رییس جمهوری این کشور و اخوان المسلمین در مصر و سایر کشورهای عربی حمایت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


hدعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید