اظهارات اغراق آمیز مشعل درباره اردن

شنبه 8 شهريور 1393
11:57
اظهارات اغراق آمیز مشعل درباره اردن درحالیکه دولت اردن در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه با سفر رئیس دفتر سیاسی حماس به امان مخالفت کرده بود، "خالد مشعل" در اظهاراتی تأکید کرد که ارسال کاروانهای کمک به غزه هیچگاه قطع نشده است !!!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از اظهاراتی اغراق آمیز و سیاسی، از مقامات اردنی درباره تداوم اعزام کاروان های امدادرسانی به نوار غزه قدردانی کرد و این کشور را در زمینه همکاری و حمایت از مردم غزه، فعالترین کشور دانست.

دولت اردن در زمان حملات رژیم صهیونیستی به غزه با پیشنهاد سفر خالد مشعل از دوحه به امان مخالفت کرده بود. به همین دلیل عصر جمعه مشعل در یک برنامه تلویزیونی برای 25 هزار طرفدار اخوان المسلمین که در امان گرد هم جمع شده بودند، سخنرانی کرد.

این گردهمایی با عنوان "پیروزی درغزه " برگزار شد.

شرکت کنندگان در این تجمع، پلاکاردهای بزرگی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود"همه ما عضو مقاومت هستیم."

مشعل در این سخنرانی گفت: اردن برادر ماست و مردم فلسطین در قدس و غزه از حمایت های شما از مقاومت قدردانی می کنند.

وی افزود: خاک مقدس اردن نزدیکترین کشور به قدس و بیت المقدس است، فلسطین و اردن یک ملت هستند و ما یک مساله مشترک داریم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس افزود: خداوند، اردن عزیز را حفظ کند تا حامی ملت فلسطین باشد.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟


آرامش و امنیت اقتصادی در تعز به روایت العالم+ ویدیو


ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران


تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان


رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند