وقتی رژیم بحرین بشردوست می شود

پنج‌شنبه 10 مهر 1393
22:30
وقتی رژیم بحرین بشردوست می شود العالم - مقام های منامه با برگزاری کنفرانس " این بحرین است " ، در کشورهای اروپایی تلاش می کنند چهره ای بشردوستانه از رژیم آل خلیفه به جهانیان معرفی کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، دومین نمایشگاه و کنفرانس با این عنوان اکنون توسط مقام های رژیم آل خلیفه در آلمان برگزار شده است.

ماه گذشته کنفرانس مشابهی در لندن پایتخت انگلستان برگزار شد.

این درحالیست که  شماری از فعالان بحرینی در مخالفت با کنفرانس و نمایشگاه رژیم بحرین در برلین دست به تحصن زدند و با سر دادن شعارهایی جنایات رژیم آل خلیفه را محکوم کردند.

این افراد هنگام ورود هیات رسمی بحرینی برای حضور در نمایشگاه در مقابل آنان به دادن شعار علیه آل خلیفه و محکومیت جنایت های بیشمار علیه مردم آن کشور پرداختند.

تظاهرکنندگان که تصاویر شهدا و زندانیان بحرینی را به منظور افشای نقض حقوق بشر توسط آل خلیفه و سرکوب جنبش مردمی 14 فوریه 2011 در دست داشتند، تاکید کردند که هدف رژیم از این اقدام ، سرپوش گذاشتن به جنایاتش علیه مردم مظلوم بحرین است.

رژیم بحرین در جریان سرکوب خونین تظاهرات و مخالفت های مردمی در آن کشور از حمایت جدی برخی دولت های اروپایی و آمریکا بهره مند است.

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی