نگرانی صهیونیستها از سقوط در بحران امنیتی

پنج‌شنبه 20 آذر 1393
16:16
نگرانی صهیونیستها از سقوط در بحران امنیتی از هم گسیختگی مهره های ائتلاف حاکم رژیم اسرائیل پس از شکست سیاسی نتانیاهو، صهیونیستها را از بی ثباتی و سقوط در بحران امنیتی و سیاسی نگران کرد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، جلسه کابینه رژیم اسرائیل با خروج وزرای حزب "یش عاتید" با صندلیهای خالی برگزار شد.

گزارشگر کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: نیمی از صندلیها در جلسه کابینه اسرائیل خالی بود.

وزرای حزب "یش عاتید" در حمایت از یائیر لاپید از کابینه خارج شدند.

جلسه پارلمان (کنست) رژیم اسرائیل تشکیل شد و با برگزاری انتخابات زود هنگام موافقت کرد.

"یوفال شطاینیتس" از فراکسیون حزب راستگرای لیکود در این باره گفت: بنظر می رسد به انتخابات زود هنگام روی می آوریم.

گزارشگر کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: پس از گفتگوی طولانی مدت میان اویگدور لیبرمن و بنیامین نتانیاهو، حزب "اسرائیل بیتنا" نیز خواستار برگزاری انتخابات زود هنگام شد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال پیام نتانیاهو برای کنفرانس "سابان" را که در واشنگتن برگزار می شود، پخش کرد.

نتانیاهو گفت: "اسرائیل برای اتخاذ تصمیمات دشوار نیازمند دولتی مقتدر است. امیدوارم اسرائیلی ها در ایجاد دولتی قدرتمند و با ثبات از من حمایت کنند".

گزارشگر کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: کنفرانس سابان در واشنگتن شاهد فعالیتهای سیاسی گسترده احزاب راست گرا و چپگرا بود.

او افزود: برخی اطراف در خصوص برگزاری انتخابات زود هنگام نگران هستند.

رئوفین ریفلین رئیس رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "از اینکه اسرائیلی ها از مشارکت در انتخابات خودداری کنند نگرانم. بی توجهی اسرائیلی ها به انتخابات نظام دمکراسی ما را مختل می کند".

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود