تداوم اعتصاب فراگیر در بحرین از نگاه دوربینها

جمعه 24 بهمن 1393
19:33
تداوم اعتصاب فراگیر در بحرین از نگاه دوربینها اعتصاب سراسری و فراگیر مردم بحرین از چهارشنبه شب در آستانه چهارمین سالگرد انقلاب این کشور به منظور تاکید دوباره بر خواسته های مشروع و قانونی مردم آغاز شد.

به گزارش شبکه خبری العالم، ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین آغاز برنامه ها و فعالیت های مربوط به اعتصاب سراسری در این کشور را در چارچوب گرامیداشت چهارمین سالگرد انقلاب مردمی اعلام کرد.

براین اساس، مردم و مغازه داران و کسبه از شامگاه چهارشنبه تا روز شنبه مغازه ها و محل کسب خود را تعطیل کرده اند و همه فعالیت های دولتی، بانکی و تجاری به جز مراکز درمانی و پزشکی نیز متوقف شد.

مردم همچنین طی سه روز اعتصاب و نافرمانی با حضور در همه خیابان های بحرین اعتراض خود را به حاکمیت اعلام می کنند.

اولین برنامه در چارچوب اعتصاب گسترده چهارشنبه شب با برگزاری تظاهرات شبانه، خاموش کردن چراغهای بیرونی خانه ها و سردادن فریاد الله اکبر در مناطق مختلف بویژه سار، ستره، البلاد القدیم شهر منامه، الدیه و سلماباد آغاز شد.

نیروهای انقلابی بحرین همچنین از مردم خواستند تا از رفتن به محل کار و دانشگاه خودداری کنند.

نیروهای انقلابی در راستای اعتصاب سراسری سه روزه همچنین از مردم خواسته اند تا از خرید و فروش کالا و سوخت زدن در پایانه های فروش فرآورده های سوختی خوداری کرده و در میادین حضور بهم رسانند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

شکست مذاکرات امنیتی رژیم صهیونیستی با سوریه


اعتراف رژیم صهیونیستی به ترور طراح برنامه هسته‌ای سوریه پس از ۱۸ سال


هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم


جهان خاطرات مشابه جنایت آمریکا در سیریک را در حافظه دارد


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گزارش العالم از زندگی پر از رنج دختر کوچک غزه با بدنی خمیده + فیلم