انتقاد العبادی از اظهارات منفی برخی مسؤولان الانبار

يکشنبه 6 ارديبهشت 1394
13:16
انتقاد العبادی از اظهارات منفی برخی مسؤولان الانبار نخست وزیر عراق با انتقاد از اظهارات منفی برخی مسؤولان استان الانبار اعلام کرد که داعش تلاش می کند با تصرف مناطقی از این استان، پیروزی های ارتش را ناچیز جلوه دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر "حیدر العبادی" روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد : العبادی شنبه شب با مسؤولان محلی، نمایندگان پارلمانی و استاندار الانبار دیدار، و درباره وضعیت امنیتی و عملیات آزادسازی این استان گفتگو کرد .
شبکه سومریه نیوز با انتشار این بیانیه افزود : وزرای دفاع ، برنامه ریزی و برق ، مشاور امنیت ملی و فرماندهان نظامی نیز در این دیدار حضور داشتند و مساله مشارکت عشایر و نیروهای مردمی در درگیری های استان الانبار هم بررسی شد .
العبادی در این دیدار اظهار داشت: ما در مرحله مهمی قرار داریم و باید داعش را ریشه کن کنیم و این گروه تروریستی که متحمل شکست های متوالی شده است ، می خواهد با تصرف مناطقی پیروزی های ارتش را کم ارزش جلوه بدهد.
نخست وزیری عراق تأکید کرد: عشایر و ساکنین الانبار پس از آزادسازی مناطق تحت تصرف داعش باید برای حفظ این مناطق تلاش کنند.
العبادی همچنین خواستار پایان دادن به شایعات ناامیدکننده شد و افزود : شایعاتی که باعث تضعیف روحیه ساکنین الانبار و نیروهای مسلح می شود، باید متوقف شود؛ و سیاستمدارانی که با شایعات ناامیدکننده خود تأثیر منفی در تحولات الانبار می گذارند، باید سکوت کنند.
فرمانده کل نیروهای مسلح عراق گفت: نیروهای مردمی تشکیلاتی وابسته به دولت هستند و زیر نظر  فرماندهی کل نیروهای مسلح فعالیت می کنند و نقش مهمی در آزادسازی مناطق و کسب پیروزی ها ایفا می کند.
"عل الادیب" رئیس فراکسیون دولت قانون در مجلس نمایندگان عراق دیروز از وزیر دفاع خواست که با حضور در مجلس اوضاع منطقه "الثرثار" را تبیین کند. 
برخی از رسانه های داخل و خارج عراق روز شنبه اعلام کردند که داعش پس از محاصره منطقه "الثرثار" در استان الانبار، دهها نیروی ارتش و نیروی مردمی را اعدام کرده است.

"سعد معن" سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق، خبر اعدام نیروهای عراقی در الثرثار را تکذیب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند