مسؤول عراقی: داعش در دیالی پایگاه مخفی دارد

دوشنبه 14 ارديبهشت 1394
14:32
مسؤول عراقی: داعش در دیالی پایگاه مخفی دارد رئیس کمیته امنیتی شورای استان دیالی تأکید کرد که داعش در این استان مخفیانه پایگاه های آموزشی احداث کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سومریه نیوز روز دوشنبه به نقل از "صادق الحسینی" تأکید کرد: گروه تروریستی داعش چند پایگاه آموزشی مخفی در منطقه حوض الوقف در شمال شرق شهر بعقوبه مرکز استان دیالی احداث کرده است .
الحسینی خاطرنشان کرد: احداث این پایگاه ها حاکی از تلاش مجدد داعش برای ازسرگیری فعالیت های تروریستی خود در استان دیالی است .
الحسینی تأکید کرد: داعش همچنان خطری برای امنیت ملی عراق محسوب می شود و این گروه تروریستی در برخی از مناطق دیالی همچنان فعال است .
رئیس کمیته امنیتی استان دیالی اعلام کرد: ما اطلاعات موثقی در دست داریم که نشان می دهد داعش به آموزش نیروهای خود در منطقه حوض الوقف می پردازد و متأسفانه ساکنین برخی از روستاها نیروهای امنیتی را از وجود تروریست های داعش مطلع نمی کنند.
الحسینی افزود : ما با افرادی که به حمایت از تروریست های داعش می پردازند و به آنها پناه می دهند ، قاطعانه برخورد خواهیم کرد .

 

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود