پاکسازی منطقه‌ای در الانبار و آزادی 90 سرباز

پنج‌شنبه 7 خرداد 1394
20:32
پاکسازی منطقه‌ای در الانبار و آزادی 90 سرباز نیروهای مردمی منطقه الثرثار در شمال رمادی را از لوث تروریست های داعش پاکسازی و 90 سرباز تحت محاصره را آزاد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "هادی العامری" دبیرکل سازمان بدر از گروههای تشکیل دهنده نیروهای مردمی عراق، اعلام کرد: منطقه الثرثار در شمال الرمادی مرکز استان الانبار از وجود تروریست ها پاکسازی شد و 90 سرباز تحت محاصره تروریست ها در این منطقه آزاد شدند.
پایگاه عراقی سومریه نیوز به نقل هادی العامری نوشت: نیروهای مردمی به همراه نیروهای ارتش، درگیری های شدیدی را با تروریست ها نزدیک تأسیسات الثرثار واقع در شمال شهر الرمادی آغاز کردند، که در نتیجه آن تأسیسات مذکور به طور کامل از وجود تروریست ها، پاکسازی گردید و به محاصره 90 سرباز که توسط تروریست های داعش به محاصره درآمده بودند پایان داده شد.
از سوی دیگر، رئیس کمیته امور دفاعی و امنیتی پارلمان عراق نیز روز پنج شنبه از آزادی منطقه موسوم به جزیره سامرا، خط اللاین، سید غریب و الرمیلات تا منطقه ناظم الثرثار خبر داده و اعلام کرده بود لشکر 17 ارتش عراق به همراه گردان های صلح توانستند 63 داعشی را به هلاکت برسانند و چهار عنصر این گروه را که با پوشیدن لباس زنانه درصدد فرار بودند، دستگیر نمایند.

 

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است