تلاش تونس و الجزایر برای رهایی مرسی از اعدام

دوشنبه 15 تير 1394
18:54
تلاش تونس و الجزایر برای رهایی مرسی از اعدام "راشد الغنوشی" رئیس جنبش النهضه تونس و "عبدالعزیز بوتفلیقه" رئیس جمهور الجزایر با تمام توان برای جلوگیری از اعدام محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر تلاش می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، روزنامه "العربی الجدید" اعلام کرد که راشد الغنوشی از بوتفلیقه خواسته است که برای جلوگیری از اعدام محمد مرسی، از روابط خوب خود با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر استفاده کند.

این روزنامه که در لندن چاپ می شود، نوشت: بوتفلیقه چند روز پیش به الغنوشی که به الجزایر سفر کرده بود، قول داده است که تلاش خود را برای جلوگیری از اعدام مرسی به کار گیرد. این درحالی است که به گفته بوتفلیقه، در گذشته الجزایر از جمال عبدالناصر رئیس جمهور اسبق مصر خواسته بود که "سید قطب" اندیشمند مسلمان را اعدام نکند، اما در نهایت حکم اعدام وی اجرا شد.

روزنامه العربی الجدید خاطرنشان کرد که الغنوشی، سفر قریب الوقوع سیسی به الجزایر را غنیمت شمرده و از بوتفلیقه خواسته که چنین خواسته ای را مطرح کند، به ویژه در شرایط کنونی که بوتفلیقه هنوز نپذیرفته که جنبش اخوان المسلمین مصر را جنبشی تروریستی توصیف کند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه