چرا داعش منازل فلوجه را بمب‌گذاری کرده است؟

پنج‌شنبه 25 تير 1394
17:16
الانبار، (العالم) – یک منبع عراقی گفت، گروه تروریستی "داعش" اقدام به بمب‌گذاری خانه‌ها و مساجد شهر "فلوجه" نموده تا در زمان شکست و عقب‌نشینی آنها را منفجر کند.

خبرنگار شبکه خبری "العالم" گزارش داد، نیروهای مشترک عراق منطقه "الطاش" در جنوب شهر رمادی مرکز استان الانبار را پس از درگیری با داعش که به کشته شدن 27 داعشی انجامید، آزاد کردند.

نیروهای عراقی ضمن انهدام خطوط دفاعی داعش به طرف شرق فلوجه پیشروی کرده و این شهر به طور کامل توسط نیروهای مزبور محاصره شده است.

آنان شمار زیادی بمب های کاشته شده توسط داعش در مسیر نیروهای عراقی را خنثی کرده و ضمن گلوله باران مواضع داعش، چند مرکز تجمع تروریستها را منهدم ساختند.  

هدف نیروهای عراقی آزاد سازی این شهر در مدت 10 روز پس از تکمیل نیرو و تجهیزات لازم است. 

یک منبع ارتش عراق به خبرنگار العالم گفت، به باغ ها و خانه هایی رسیده ایم که مرکز تجمع تروریست ها بود. آنان را زیر آتش گرفته ایم و گرای لازم را به واحد های خمپاره انداز و توپخانه مان می دهیم.  

یک منبع دیگر نیز تصریح کرد: پیروزی هر روز بیشتر تحقق می باید، مناطق اطراف فلوجه در محاصره است و ما برای اقدامات جدید تلاش می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند


معادله سه گانه یمن در برخورد با عربستان


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به مردم عراق در سفر هیئت پارلمانی ایران + فیلم


ترامپ نرون عصر جدید 


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان 


واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه ایران


کشورهای عربی و اسلامی شهرک‌سازی و حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کردند


سرلشکر حاتمی: توان دفاعی ایران معادلات دشمنان را تغییر داد/ ملت ایران تسلیم نمی‌شود


ابوعبیده: فلسطینیان در کرانه باختری و قدس برای دفاع از مسجد الاقصی به پا خیزند


دریادار ایرانی: دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد