هماهنگ‌کننده انتحاری‌ها در بغداد کشته شد

جمعه 2 مرداد 1394
19:37
هماهنگ‌کننده انتحاری‌ها در بغداد کشته شد رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، روز جمعه از کشته شدن ِ حامی مالی و انتقال دهندۀ عناصر انتحاری داعش در بغداد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حاکم الزاملی" اعلام کرد: یگانی از بازهای اطلاعاتی عراق، امروز موفق شدند با حمله به منطقه الشعب در شمال بغداد، حامی مالی اصلی و انتقال دهندۀ عناصر انتحاری را از پای در آورند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، الزاملی افزود: این یگان همچنین موفق شد گروهکی را که مسئول انفجارهای اخیر بغداد بود، شناسایی کرده، از هم بپاشد.

بغداد، پایتخت عراق، در روزهای اخیر شاهد انفجار چندین بمب و خودروی بمب گذاری شده در مناطق مختلف این شهر بود. در این انفجارها، ده ها تن از مردم که اکثر آن ها از غیرنظامیان بودند، کشته و زخمی شدند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند


تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک