مخالفان جنگ درترکیه سرکوب شدند

يکشنبه 4 مرداد 1394
15:07
مخالفان جنگ درترکیه سرکوب شدند العالم - نيروهاي امنيتي تركيه با حمله به تظاهرات مخالفان حمله به شمال عراق و سوريه به سركوب خشونت آميز تظاهرکنندگان پرداختند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، نيروهاي پليس ضد شورش تركيه با ماشين‌هاي آب‌پاش و گاز اشك آوربه تجمع معترضان در آنكارا كه شمار آنها بيش از هزار نفر بود حمله كردند.

معترضان در اعتراض به حملات هوايي اخير تركيه به مواضع حزب كارگران كردستان در شمال عراق و سوريه تظاهرات كردند.

جنگنده‌هاي تركيه شنبه شب به بهانه مقابله با داعش و پ.ك.ك 400 هدف و اردوگاه را در شمال عراق و سوريه بمباران كردند.

گفته مي‌شود جنگنده‌هاي تركيه پس از بمباران مواضع داعش در خاك سوريه، از آسمان اين كشور به شمال عراق رفته و طي عملياتي كه يك ساعت به طول انجاميد، مواضع پ‌.ك‌.ك را بمباران كردند.

درپي اين حمله حزب كارگران كردستان (پ‌.ك‌.ك) که دولت ترکیه آن را تروریست معرفی می کند ، با انتشار بيانيه‌اي از پايان آتش‌بس پيشتر اعلام شده با دولت آنکارا خبر داد.

دولت تركيه پس از انفجار تروريستي هفته گذشته درمنطقه سوروچ که  100 کشته و زخمی برجای گذاشت ، مدعي شد كه مواضع داعش را هدف حمله قرار خواهد داد، اما علاوه بر آن مواضع  نيروهاي حزب كردستان در شمال عراق و سوريه را هدف حمله قرار داد.

کردهای ترکیه دولت این کشور را در حمایت از داعش و اقدام های تروریستی این گروه در مناطق کردنشین ترکیه ، عراق و سوریه مقصر می دانند.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم