زخمی شدن 3 نظامی صهیونیست به دست جوان فلسطینی

جمعه 16 مرداد 1394
10:27
زخمی شدن 3 نظامی صهیونیست به دست جوان فلسطینی یک جوان فلسطینی، در عملیاتی ضد صهیونیستی، سه نظامی را در جادۀ رام الله به نابلس در کرانه باختری رود اردن با خودروی خود زیر گرفت و آنها را زخمی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز اطلاع رسانی فلسطین اعلام کرد که در این حادثه سه نظامی صهیونیست زخمی شدند و حال دو تن از آنها که از ناحیه سر مجروح شده اند، وخیم است.

جوان فلسطینی راننده خودرو نیز مورد اصابت گلوله صهیونیست ها قرار گرفته و به شدت مجروح شد.

رسانه های صهیونیستی به نقل از منابع امنیتی اعلام کردند که این ماجرا در خیابان "شستم" و نزدیک به شهرک صهیونیستی "سنجل" در شمال شهر رام الله رخ داد، و خودروی جوان فلسطینی بعد از تصادف، واژگون شد که نظامیان صهیونیست نیز در همین حال به او شلیک کردند.

این عملیات ضد صهیونیستی کمتر از یک هفته بعد از جنایت شهرک نشینان در روستای دوما در نزدیک شهر نابلس رخ می دهد. شهرک نشینان با آتش زدن منزل یک فلسطینی باعث شهادت علی دوابشه نوزاد 18 ماهه و مجروح شدن والدین و برادر کوچک او شدند.
 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود