قلم‌های سیگارنما، خشم معلمان را برانگیخت +عکس

يکشنبه 29 شهريور 1394
08:54
قلم‌های سیگارنما، خشم معلمان را برانگیخت +عکس العالم ـ شماری از معلمان و اساتید دانشگاه‌های مغرب، فروش قلم‌هایی به شکل سیگار در برخی فروشگاه‌های این کشور را اقدامی ضد آموزشی و مخرّب دانستند و خواستار منع فروش آنها شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از معلمان مغربی با انتشار تصویری در فیس بوک به اولیای دانش آموزان درباره برخی محصولات مدرسه ای به شکل سیگار هشدار داد و نوشت: من در کلاس خود اجازه نمی دهم کسی از این قلم ها استفاده کند؛ قلم هایی که در بازارها به شکل سیگارهای گران قیمت به فروش می رسد.

اقدام این معلم واکنشهای بسیاری را در قالب هشدار و مخالفت با عرضۀ این محصول جدید در پی داشت.

به نوشته پایگاه اینترنتی خبری مغربی هسپرس، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در مغرب، قلم هایی به شکل سیگار معمولی و سیگار برگ در بازار این کشور به فروش می رسد.

عبدالهادی الفحیلی، معلم مغربی معتقد است که فروش این نوع عجیب از قلم ها، نوعی عادی سازی آفت دخانیات و تشویق نوجوانان به سیگار کشیدن به شمار می آید.

یک معلم دیگر نیز تاکید کرد که این قلم ها برای نوجوانان مناسب نیست و مقامات ذیربط باید آنها را جمع آوری کنند. یک فعال اینترنتی هم فروش این قلم ها را اقدامی ناپسند برای به سخره گرفتن یک امت دانست. یک خانم معلم دیگر نیز گفت: " این یک فاجعه است...سودجویی چشم ها را کور کرده است".

برخی فعالان آموزشی هم تاکید کردند که مساله آزادی خرید و فروش مطرح نیست، بلکه این اقدام رفتاری غیرقابل قبول است که به تربیت و اخلاق دانش آموزان آسیب می رساند و بر شخصیت آنها تاثیر می گذارد؛ از این رو خواستار منع خرید و فروش این قلم ها شدند.

یک جامعه شناس هم در گفتگو با این روزنامه مغربی تاکید کرد: اگر ترویج این قلم ها در کتاب فروشی ها و مغازه های مغرب صحت داشته باشد، بدین معناست که فروشندگان آنها یا از تاثیرات روانی و اجتماعی آنها بی خبر هستند که این خود یک فاجعه است و یا اینکه این امر را به خوبی درک می کنند؛ اما برای کسب سود مالی این کار را می کنند که این فاجعه ای بزرگتر است.

وی از پدران و مادران خواست با اعتراض به فروشندگان و یا نامه نگاری به مقامات ذیربط و خودداری از خرید این قلم ها، با اینگونه تولیدات مخرّب مقابله کنند.

قلم های سیگارنما در بازار مغرب

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا